Rybí filety zapečené s nivou
Potřebné ingredience
rybí filety - nejlépe filety mořské tresky
niva
olej nebo Rama coulinese
hladká mouka
koření na ryby
brambory
Postup přípravy
z ryb utěrkou vysajeme přebytečnou vodu
pomoučíme jen z jedné strany
smažíme jen pomoučenou stranou a to krátce, jen do zlatova
do pekáčku vykládáme ryby osmaženou stranou nahoru
nakrájíme si Nivu
po cca 15 minutách vyjmeme pekáček a na ryby pokládáme Nivu
po dalších 5i -10 minutách zapékání vypadá pekáček takto
k rybičce jsou nejvhodnější brambory nebo bramborová kaše, přeji dobrou chuť :-) taťkova porce :-)
moje porce mňamky mňam :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé