Rybí filety zapečené s nivou

Potřebné ingredience
rybí filety - nejlépe filety mořské tresky
niva
olej nebo Rama coulinese
hladká mouka
koření na ryby
brambory
Postup přípravy

z ryb utěrkou vysajeme přebytečnou vodu

pomoučíme jen z jedné strany

smažíme jen pomoučenou stranou a to krátce, jen do zlatova

do pekáčku vykládáme ryby osmaženou stranou nahoru

nakrájíme si Nivu

po cca 15 minutách vyjmeme pekáček a na ryby pokládáme Nivu

po dalších 5i -10 minutách zapékání vypadá pekáček takto

k rybičce jsou nejvhodnější brambory nebo bramborová kaše, přeji dobrou chuť :-) taťkova porce :-)

moje porce mňamky mňam :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu





















